dijous, 8 de març del 2007

BENVINGUTS PARES, MARES I ALUMNES!


Ahir vam fer públic el nostre blog. Donem la benvinguda a tots els que haveu tingut interés per teclejar la nostra adreça en internet. Des d'ací us podreu informar de l'activitat del Consell Ambiental del col·legi i estareu al dia sobre medi ambient. Al final de cada entrada que trobeu al blog podeu fer els comentaris o les preguntes que estimeu oportunes, animeu-vos!

Per a començar us convidem a consultar el document elaborat per a la presentació del tema de treball del curs: Rutes escolars actives i segures. Si feu clic en l'anterior enllaç tindreu un panorama general sobre què són els moviments internacionals que ens conviden a dissenyar el camí cap a l'escola i quins són els principals passos a seguir. A més a més també podeu obtindre informació sobre el camí escolar del col·legi Carles Salvador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Los padres de alumnos del Isidoro Andres hemos recibido los mapas y las insturcciones de la ruta escolar de este colegio que se va a inciar proximamente. Enhorabuena por iniciativas como estas que cuidan al peatón y al medio ambiente.