dilluns, 22 d’octubre de 2007

22 OCTUBRE '07. COMENÇA LA RUTA ESCOLARComencen amb il·lusió la Ruta Escolar. En les fotos podem veure l'arribada al semàfor més pròxim a l'escola. De moment comptem cada dia amb la col·laboració d'un agent de mobilitat urbana, mentres que en el semàfor de la ruta sud (que és de polsador) no hi ha cap agent.
La Ruta Escolar acaba de començar. És moment de que les persones que cada dia es troben en la Ruta comencen a obrir-se, conéixer-se, a parlar, a plantejar-se com organitzar-se per a fer "grup de vianants". És una tasca a la que se li ha de donar temps i per a la qual este lloc en internet pot ser de gran utilitat. Per això us anime a que en la part de baix a on diu "comentaris", poseu les vostres opinions i suggeriments que ajudaran a construir la Ruta real cap a escola. Esperem els vostres comentaris.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Por desgracia mi horario laboral no me permite llevar a mi hijo al Cole y mi marido, que luego tiene que ir a trabajar, lo lleva en coche porque vivimos un poco lejos. No obstante, os deseo mucha suerte en vuestro proyecto y en las ocasiones que podamos nos uniremos a el.

Un saludo a todos,
Patro Gascón

J Lluís Ruiz ha dit...

Us desitjo molt èxits en aquest camí fet amb molta il·lusió i tenacitat.