diumenge, 11 de novembre del 2007

VIURE LA CIUTAT EN BICI. Bicicletada escolar.


Barcelona, Bilbao, Burgos, Cartagena, Les Alqueries, Vinaròs, Benicarló, Cintruénigo, Córdoba, Corella, Dènia, Fitero, Gijón, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Puerto del Rosario, Leganés, Logroño, Lorca, Madrid, Málaga, Murcia, Ontinyent, Santiago de Compostela, Zaragoza...i Castelló amb la major participació en número d'escoles. Totes estes ciutats hem pedalejat juntes avui. Feu clic ací per a veure més fotos
Avui ha començat la Campanya Escolar, subvencionada pel Ministeri de Medi Ambient, que busca formar ciutadans en la millora de la mobilitat urbana i el desenvolupament sostenible, fomentant la utilització de la bicicleta.
Al voltant de quatre-cents persones, pares, mares, xiquets, xiquetes i mestres hem viscut durant un hora la ciutat en bici. Una xiqueta deia: "Jo això solament l'havia fet al meu poble". Tots hem experimentat l'agradable sensació de poder respirar la ciutat des de la nostra bici. Tots hem somiat en una ciutat silenciosa i sense fums quan la recorríem en bici i veiem molt lluny els cotxes. Podrem aconseguir una ciutat així? Activitats com la d'avui poden convertir aquest somni en realitat.
La Campanya continuarà a més activitats en classe i una bicicletada com la d'avui a final de curs. Us animeu?