diumenge, 16 de novembre del 2008

ANAR AL TREBALL EN BICI

Els mestres de la nostra escola venen la majoria a peu. Però tenim tres companys que s'han animat a usar la bici. Els que utilitzen el BiciCas venen en tren des de València. Agafen les bicis de l'Ajuntament en l'estació de tren i les deixen en la Plaça de la Llibertat (a 3 minuts del cole). Les companyes que estan fotografiades en l'escola, porten la seua bici pròpia. Com encara no tenim al centre aparcament per a bicicletes, no ho tenen molt fàcil per a guardar-la. Seria aquest un bon moment per a demanar que posaren un aparcament per a bicicletes dins del recinte escolar?
Gràcies, companys, pel vostre exemple d'utilització del transport sostenible i saludable!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un plaer anar en bici, de bon mati. Es una experiència diferent, econòmica i a la vegada saludable. A Castelló sembla que el BICICAS ha guanyat socis, ja que abans quan arribava a l'estació hi havies 10 bicicletes, ara hi han unes 30. Es molta la gent que utilitiza aquest servei i de totes les edats. El que estaria molt bé, es que la ciutat de Castelló tinguera mes carrils bici.

salutacions i enhorabona per este blog tan xulo.

willy

J Lluís Ruiz ha dit...

Us animo a demanar l'aparcament de bicis a l'ajuntament, perquè els centres que ho van fer l'any passat ja el tenen instal·lat.
Confio en comptar amb unes persones tan animades com vosaltres per a la campanya Amb bici al cole d'enguany.
Per últim tots els que vulgueu, pares, mestres i alumnes podeu participar en la Massa Crítica de Castelló cada segon divendres de mes.
Una salutació ben cordial i enhorabona pel treball que féu.

Anònim ha dit...

willy willy que te hemos visto ir al cole en coche.....