dijous, 6 de novembre del 2008

POSA'M LES PILES!


Des de finals del curs passat tenim en la porta de l'escola un contenidor de piles. Com ja tots sabeu, les piles no podem dipositar-les amb la resta de deixalles perquè tenen metalls pesats com el cadmi, mercuri o el plom que podríen contaminar el terra o les aigües subterrànies. Hi ha algunes empreses que reciclen les piles, però és un procés costós. Per això es recomana utilitzar les piles recarregables, la qual cosa contribueix, de manera notable, a la reducció de residus.
De moment, a classe, hem fet este graciòs contenidor de piles. Vam folrar una caixa de cartró que va portar un alumne de l'empresa del seu pare. Us agrada?

5 comentaris:

J Lluís Ruiz ha dit...

Em sembla un contenidor de piles molt bonic. Com sermpre feu uns treballs molt interessant

Anònim ha dit...

Sería muy interesante que le gente se habituará a la utilización de pilas recargables; a la vez que evitamos la contaminación son más prácticas ya que siempre se tienen pilas en casa!
Juani.

Inmaculada ha dit...

Aquesta proposta està molt bé,jo vaig a participar també en la recollida de piles a l'escola, demà als meus alumnes es dire que si tenen piles que no les porten al contenidor de piles tan bonic que tens fet amb material reciclat. Bessets

Inmaculada ha dit...

Perdó ha hagut una errada es que SI tenen que dur les piles al contenidor . Son els nervis de ser novata. Ara si Bessets

Anònim ha dit...

Que son eixos interrogants que hi han al cole, estic intrigat! als panells de natura, hi han interrogants i una gran endevinalla, on puc ficar el meu resultat? si hi ha que ficar-lo. quina intriga, no?. Si es una visita important aviseu-nos per estar guapos.