dissabte, 28 de març de 2009

PREMI PER A L'ISIDORO ANDRÉSFa un mes publicavem en el blog que havíem participat en el concurs de l'Ajuntament "Pequeños Visionarios" per al recolzament en l'ús de les noves tecnologies. En eixa entrada destacàvem com realitzar un concurs de dibuix virtual era una forma de cuidar el planeta, ja que reduïm els residus de paper que es generen en els concursos tradicionals.
En la nostra escola van participar els alumnes de Primer Curs. Amb molta il·lusió realitzaren en l'aula d'informàtica el seu dibuix amb el programa "Paint". Estaven emocionats quan veien els seus treballs penjats en la web... Però l'emoció va ser màxima quan l'escola rep la notícia de que el nostre col·legi ha sigut el guanyador de la categoria Primer-Tercer nivell.
Ahir es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament l'acte per a descobrir el nom de l'alumne que havia fet el dibuix guanyador. Amb la presència de l'alcalde, la regidora de cultura i el periòdic Mediterrani, es va desvetllar el nom de... NATALIA JIMÉNEZ TELLOLS.
Natalia és alumna de Primer A. Estava molt contenta amb el seu diploma. El seu treball (que podeu veure encapçalant esta entrada) es publicarà al periòdic Mediterrani el proper dimarts, 31 de març, en el suplement d'educació. Gràcies a la seua imaginació i esforç l'escola rebrà un ordinador portàtil que facilitarà l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació dins de l'aula, com una eina més de treball.
Gràcies a tots els xiquets per la seua participació i dedicació.

Podeu també llegir la notícia en el diari Mediterráneo i en la web de l'Ajuntament.

13 comentaris:

wilfrid ha dit...

Moltes felicitats a Natalia! quin dibuix mes xulo i modern. Felicitar també a tots el alumnes participants i a Mªdel Mar per aportar eixa bona motivació a aquesta escola.

Inmaculada ha dit...

Natalia moltes, moltes felicitats! el dibuix és molt bonic i espere que este siga el primer de molts més premis per a tots. Mª Mar endavant, tots t'ajudem en aquesta feina tan interessant com es el reciclar dins l'escola.

francisco ha dit...

Moltes felicitats de part del teu mestre d´Educació Física. Segueix així.

Anònim ha dit...

Quan Mª del Mar ens va comunicar que un treball de la nostra escola havie estat seleccionat vaig pensar que el treball de Natalia teníe moltes possibilitats i m' agradat molt que haja sigut aixi. La primera vegada que el vaig vore em va agradar molt.
Moltes felicitats Natalia.
Joana i Aitana 1º A

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots per felicitar-me, soc Natalia la guanyadora del concurs i de veritat moltes moltes gracies.

Anònim ha dit...

El teu dibuix es molt bonic felicitats.
Soc IRENE DE 1B.

Anònim ha dit...

Sóc Helena. Felicitats, Natalia.

Anònim ha dit...

Natalia el teu dibuix era molt bonic ja se que no ens coneixem molt
pero et mereixes guanyar felicitats
99 BESOS.
soc ANA DE 1erB

Anònim ha dit...

Natalia felicitats. M'agrada molt el teu dibuix.
Sóc Yanira de 1´b eres la millor pintant,també per esforçar-te molt t per a que guanye el col·legi isidoro Andrés.

Anònim ha dit...

NATALIA MOLTES FELICITATS I M'ha
AGRADAT MOL EL TEU DIBUIX
SÓC LAURA DE 1B

Anònim ha dit...

Et felicite molt. Un 10! Soc Toni, de 1r C.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt el teu dibuix Natalia. Soc Aitor de Primer C.

Anònim ha dit...

Hola de nou soc Natalia moltes gràcies sobre tot a Ana Mila per que m'ha posat 99 besos.