dilluns, 26 d’abril del 2010

TROBADA DE CENTRES EN LA UJI













Este passat dissabte hem anat a la UJI amb tres alumnes representant la nostra escola. Allí vam compartir el nostre treball amb col·legis i instituts. Ens hem carregat d'energies i hem agafat noves idees. Ací teniu la presentació que vam fer.


En este vídeo expliquem qui són els "Amics de Carmanyola"


Ací podreu escoltar la cunya de la campanya "PatiNet"

1 comentari:

wil ha dit...

emocionants aquestes jornades. l'educació naix als col·legis però s’estén a altres camps on l'actuació dels nostres coneixements, poden ser útils per a viure millor, ajudar, millorar l'educació ambiental i solidaria al nostre planeta.

Encara tinc el bon gust de boca que em van deixar tots els xiquets que van exposar les seues ideés.

ideés solidaries i ecològiques que em deixaren bocabadat. Maratons solidaries per arreplegar diners a Ong’s, vídeos informatius, cunyes realitzades pels alumnes per millorar hàbits per a reciclar, concursos de cartells, mascotes que, promocionen i aconsellen hàbits saludables, (com l’esport i la ingesta de fruita i verdura) ...mil ideés, que molts ajuntaments ja deurien ficar a la pràctica.

aquestes jornades necessiten mes publicitat. es un positivisme social essencial per al nostres fills i filles. per al nostre futur mes immediat.

emocionat? ès poc.

wil