dilluns, 11 d’abril de 2011

IX TROBADES ESCOLES "RECICLA"

La representació del nostre col·legi.

(Foto publicada en Periódico Mediterráneo, diumenge 10 d'abril 2001).

Com cada any hem participat en les trobades de totes l'escoles de la província de Castelló que formen part de la Campanya "Recicla".
Enguany, com a novetat, la jornada ha tingut lloc en dia lectiu, la qual cosa ha afavorit l'assitència d'alumnes i pares.
La nostra escola ha presentat el vídeo-conte i la cançó Amics de Carmanyola. Els xiquets, acompanyats dels mestres, van explicar com es treballa en l'escola per reduir els residus a l'hora de l'esmorzar. La nostra escola va rebre les felicitacions de les autoritats presents i dels altres companys dels centres.
Van dinar tots junts: alumnes, pares i mestres.
També es van fer uns tallers per als alumnes, on van poder compartir experiències amb les altres escoles. Els mestres i els pares, conjunatament, van participar en la "cimera apreciativa" per a extraure conclusions sobre el funcionament de la campanya.

Una jornada plena de projectes, realitats i convivència de comunitat educativa.

1 comentari:

CRISTINA ha dit...

Va ser una jornada interessant. Les xiquetes, Ariadna i Laura estàven molt nervioses però, ens van sorprendre i, tot i que eren de les més xicotetes dels ponents que allí van participar, van explicar molt bé l'activitat que anàvem a presentar, el nostre vídeo-conte de "Amics i amigues de Carmanyola".
Joaquin, pare de Ariadna i Mónica, mare de Laura, van participar també en totes les activitats programades. Ells van haver de demanar festa als seus llocs de treball per poder compartir esta experiència amb les seves filles i representar així la nostra escola. Des d'ací, moltes gràcies als dos per el vostre esforç.
Paco i jo també vam gaudir d'aquesta experiència. Ha estat molt bonic compartir allò que fem amb companys d'altres escoles, així com conèixer les diferents activitats que fan als altres col·legis respecte a la campanya Recicla l'Escola.