divendres, 16 de març del 2007

Magdalena, festa plena?

En estos dies de festes tenim temps per a gaudir de la nostra ciutat. És una bona notícia comprovar com som capaços de moure'ns per Castelló sense utilitzar el cotxe, a més sembla que prompte tindrem bicis de lloguer en la capital.
Però les festes no són sempre sinònim de respecte pel nostre entorn. Sense ficar-me en coses complicades, m'agradaria fer una xicoteta reflexió sobre els residus. El dia de la romeria milers de persones s'acosten al paratge de l'ermita de la Magdalena. Anem carregats d'il·lusió i amb la motxilla de l'esmorzar. Però part d'eixa motxilla es quedarà en la muntanya. Sembla que quan anem al camp cal portar utensilis i envasos "d'usar i tirar". Per què? Simplement és una qüestió que no ens hem plantejat? A més del fem que estem creant, no hi haurà possibilitat de reciclar-ne res. Serveixquen com a testimoni estes fotos del passat diumenge.

1 comentari:

Ana Ovando ha dit...

No había leído la noticia de las bicis de alquiler. Me parece una iniciativa fantástica, a ver si es verdad que se lleva adelante.