diumenge, 22 d’abril de 2007

"No se trata sólo del futuro, sino de MI futuro"

Amb motiu de la celebració del dia de la Terra, avui podem trobar moltes notícies en premsa sobre canvi climàtic, energies renovables, emisions de CO2,... A poc a poc, anem familiaritzant-nos amb tots estos termes, però correm el risc de que, per ser massa repetits, els acceptem com una cosa que ja no té solució. No és aquest el missatge. Cal insistir en que amb cadascuna de les nostres accions quotidianes podem repercutir de manera positiva o negativa a salvar el planeta de la devastació. Avui he col·locat en el marge dret un enllaç a la pàgina de Greenpeace España, on trobareu molta informació al respecte. En la portada de la web apareix un vídeo (solament 1:42 minuts) d'un xiquet que explica com les conseqüències del canvi climàtic li afectaran directament quan siga un adult. El podeu veure fent "clic" en la imatge inferior.

1 comentari:

Edu ha dit...

La música que sale de fondo apenas deja escuchar el mensaje.

Sobre lo que he escuchado, que los casquetes polares se fundirán, como muchas otras cosas, ni está probado ni probablemente acabará ocurriendo y más teniendo en cuenta que zonas como Groenlandia o la Antártida están ganando masa de hielo.

Lo único que apruebo de este tipo de mensajes (partiendo de que son sensacionalistas) es que sirven para concienciar a la gente en que la Tierra hay que cuidarla.

Si nada hiciéramos al respecto, es evidente que al final se acaba pasando factura. Así que imagino, que las mentiras piadosas en estos casos no están del todo mal jeje.

Saludos!