dilluns, 15 d’octubre del 2007

CAMINEM JUNTS!

Després de dos mesos sense escriure en el blog (el principi de curs absorbeix la nostra energia), he rebut un comentari que m'ha animat a començar-hi. Es tracta d'un comentari, d'un pare o mare de l'escola, a una entrada de març, la qual cosa m'ha fet pensar que esta persona ha recorregut el blog en busca de notícies sobre la ruta escolar. Donat que el comentari està en una entrada prou antiga, el reproduïsc ací per a que tots el pugueu llegir:

"Los padres de alumnos del Isidoro Andres hemos recibido los mapas y las instrucciones de la ruta escolar de este colegio que se va a inciar proximamente. Enhorabuena por iniciativas como estas que cuidan al peatón y al medio ambiente."

Saber que hi ha famílies il·lusionades per la Ruta Escolar Isidoro Andrés que anem a posar en marxa ens ompli d'optimisme per a treballar amb més ganes i caminar junts!


Recordeu que inaugurem la ruta la setmana del 22 d'octubre i que tindrem una primera roda informativa en l'assemblea de l'AMPA d'aquesta setmana, DIMECRES, 17 d'OCTUBRE a les 19,00h. Totes les novetats apareixeran en el blog.

Si voleu informació sobre altres rutes escolars, podeu llegir en el blog de la campanya Recicla l'Escola l'entrada que parla del mes internacional de caminar junts a escola.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si hi ha algú de la comisió de valors he de dir que el dia 20 de novembre es el dia internacional del xiquet. Tinc documentació i dibuixos adients.