divendres, 26 de novembre del 2010

LA II SETMANA EUROPEA A L'ESCOLA


Resumim ací les activitats que han conformat la II Setmana Europea en la nostra escola.
Les diferents classes, tant d'Infantil com de Primària, han participat en:
- La visita guiada sobre l'exposició de Reducció de Residus amb distribució de díptics informatius i la llibreta de la compra amb consells per a reduir residus i consumir millor. Els díptics i la llibreta de la compra fan arribar la Setmana Europea a les famílies.
- Observació de la quantitat d'envasos i embolcalls produïts al centre durant la setmana anterior. Els envasos estan visibles en bosses transparents. Reflexió sobre com evitar els diferents tipus de residus que hi ha a les bosses.
- Audiovisuals: El conte de carmanyola (escrit i interpretat pels alumnes de Segon), vídeo-clips promocionals de la campanya. Col·loqui sobre els missatges que ens donen els vídeos.
-Megafonia: La cançó de Carmanyola. Durant les hores d'entrada i eixida al pati, es recorda als alumnes d'utilitzar la carmanyola amb la cançó original interpretada pels alumnes de Segon.


El proper dimecres, dia 1 de desembre, tindrà lloc el Consell de Del·legats Mediambientals. En ell, els representants dels alumnes, extrauran les conclusions de la participació en la II Setmana Europea i les publicaran al panell obert que hi ha a l'exposició.