dimarts, 26 de juny de 2007

Festa i Fem (II part)

El passat cap de setmana es va celebrar en moltes platges la nit de Sant Joan. Fogueres, sopars,... La gran quantitat de persones que hi van participar no van donar mostres de respecte a l'entorn natural en el que es trobaven. Per eixemple en València la quantitat de fem va ser quatre vegades major que en les platges de Barcelona. Si tenim en compte que en València hi havia la meitat de persones que en les platges de Barcelona,... què ha passat? Veritablement les persones que deixen fem en la platja, no tenen per a res clar que reduir els residus és una necessitat molt urgent en el planeta.


Us convide a que cada vegada que llanceu qualsevol escombreria al fem penseu: Podria haver evitat tindre aquest residu? Si els que van anar a la platja a celebrar la nit de Sant Joan hagueren portat "fiambreres", tovallons de roba, gots reutilitzables,... Haurien deixat algun tipus de fem en la platja?


A poc a poc cal anar replantejant-se aquests aspectes, especialment quan celebrem coses. El dia de la festa de l'AMPA en la nostra escola tot va quedar molt ben arreplegat, però teniem moltes bosses de fem que podríem haver evitat, no creieu?